Gillar du också Stanley/Stella?

Stanley/Stella med logotype som gör reklam för företaget

Har du också förälskat dig i Stanley/Stellas kläder av hög kvalitet, organisk bomull, stilrena färger och former? Den som en gång har burit en Stanley/Stella hoodie, T-shirt, sweatshirt eller byxor vet att Stanley/Stella kläderna är så sköna att bära. Man vill inte ta dem av sig.

Att klädtillverkare tänker på miljön är allt viktigare. Att inte tänka på miljön kommer att leda direkt till katastrof. Det är så viktigt att allt som vi gör, handlar, producerar och köper ska gynna vår planet. Annars har vi ingen planet kvar. Det heter ju, ”som du sår får du skörda”. Och sår vi bara miljöförstörande produkter, sår vi bara miljöförstörelse för vår planet.

Viktigt att kontrollera de egna fabrikerna

Vad jag har förstått så är det även viktigt för Stanley/Stella att även de som syr kläderna i Dhaka, Bangladesh har det bra. Att inte västvärlden ska fortsätta utnyttja och tömma fattiga länder på sin ekonomiska vinst, naturresurser eller arbetskraft, krävs det ett medvetet företagande. Det krävs för det första en medvetenhet om att allt detta finns. Sedan krävs det kunskap om hur man kan undvika att det händer. Det krävs kontroller, att man är på plats där fabrikerna finns, ser med egna ögon hur det går till i fabriken, hur de anställda mår och vad som händer där när man inte är där.

Du vet väl om att man gott och väl kan använda Stanley/Stellas kläder för att trycka företagslogotype eller sätta logo som brodyr på kläder? Skaffar du Stanley/Stella kläder till dina anställda och sedan trycker företagslogon på dem, kommer de aldrig mer vilja ha några andra kläder.

Publicerat den
Kategoriserat som Shopping