Den som vill vara fin får lida pin

46541739-beautiful-woman-getting-facial-skincare-treatment-in-a (1)

Har du också hört uttrycket till leda… den som vill vara fin får lida pin….som om smärtan är priset för att man ska få se fin ut. Så kanske det var för mer än 20 år sedan, men inte länger idag. Att gå igenom en plastikoperation är väldigt smärtsamt, inte bara när man ligger på operationsbordet, utan även efteråt. Det tar minst en månad, för huden att läka efter en operation. Man har ju öppnat ett sår, avlägsnat fett, eller hud och efter det måste kroppen läka.

Man behöver inte lida pin längre

Numera behöver man ju inte det, man kan få nästan samma resultat med hjälp av Coolsculpting, microneedling, Botox, Filler eller HIFU behandling. Alla dessa metoder hjälper till att strama åt hud, ge fylligare läppar, avlägsna fett och ta bort rynkor. De är alla olika metoder, men kan verkligen ersätta de smärtsamma plastikoperationerna.

…och det är billigare

Dessutom kostar de mindre än en tiondedel av vad en plastikoperation kan kosta. En sådan kan kosta mellan 60-100 000 kronor, medan några injektioner antingen med Botox eller Filler kostar några tusenlappar, liksom microneedling, HIFU och Coolsculpting. Så får man välja, så väljer man väl det billigare alternativet, eller hur?
Numera har ju plastikoperationerna mer kommit att handla om att åtgärda brännskador, ärr som har kommit eller efter cancerbehandlingar och att rätta till efter större ingrepp på kroppen. Vill du veta mer om hur HIFU fungerar?

Publicerat den
Kategoriserat som Mode