Vill du också jobba med skönhet?

45968351-forehead-fillers

Har du också funderat på att ge dig in i skönhetsbranschen? Det är inte så konstigt. Det sägs att eftersom vi lever längre än förut, och mår mår bättre, så orkar egentligen ingen jobba med en och samma sak hela livet. Ofta byter man bana mitt i livet och jobbar antingen med något helt annat eller med något som ligger ganska när det man själv jobbar med. Till exempel, är du vårdpersonal, så kanske du byter från att ha jobbat med sjuka patienter till att jobba med friska patienter, eller till arbete inom skönhetsbranschen.

Endast för vårdpersonal

Visste du om att om du vill gå en Botoxutbildning, så måste man ha en utbildning som sjuksköterska eller läkare?  Vem som helst kan inte börja ge Botoxbehandlingar hur som helst. Och det är verkligen bra. Egentligen borde kanske alla injektionsbehandlingar endast få utföras av vårdpersonal med tanke på att det är mycket nålar. Tänk om någon får en inflammation av att någon har arbetat med smutsiga injektionsnålar, i ansiktet. Jag bara ryser vid tanken på det hela. Fruktansvärt!

Hela skönhetsbranschen borde vara mer regelerat

Jag kan tycka att hela skönhetsbranschen borde vara mer reglerad än vad den är idag. Inte de som bara ger massage eller kosmetika, utan alla som arbetar med nålar av olika slag. Det vore det bästa. Själv skulle jag inte våga gå till en skönhetssalong om jag inte visste att de bara arbetar med rena och hygieniska nålar och verktyg.