Utemöbler för vår- och sommarsäsongen 2022

Utemöbler vår

Med våren i antågande är det dags att tänka på att ta sig ut. Vad är trots allt bättre än att sitta på din veranda eller ditt däck i den friska luften medan du njuter av en kopp kaffe? Ett problem: du har inga möbler! Oroa dig inte; vi har täckt dig med den här listan över utemöbler för säsongen 2022. Vi ser till att du är förberedd och redo när de första varma dagarna äntligen kommer!

Hur du förbereder dig

Förbered dig redan nu inför vår- och sommarsäsongen genom att tänka ut vilka utemöbler som passar bäst till just din bakgård och trädgård. Det är viktigt att tänka på hur stor din uteplats eller trädgård är innan du börjar handla. Om det är ett stort område ska du ta hänsyn till det när du bestämmer vilken stil och form på möblerna som passar dig bäst. Ta hänsyn till följande när du väljer utemöbler: väder, hållbarhet och hur mycket utrymme du har.

På grund av pollen som släpps ut under våren samt de olika väderlekarna som äger rum under vår- och sommarsäsongen är det också viktigt att ta i beaktning hur du håller dina utemöbler rena. MSN har tagit fram en bra artikel om hur du på ett bra och miljövänligt sätt håller dina utemöbler rena och fina under säsongen, läs mer.

Jobba utomhus

Fler och fler personer väljer att jobba hemifrån trots lättade restriktioner och färre corona-fall. När vintersäsongen är över och du äntligen kan sitta utomhus i det fina varma vädret så är det viktigt att du har utrustat din uteplats med rätt typ av utomhusmöbler. SVT har pratat med en gävlebo som har designat sitt egna utomhus kontor, läs mer om det här.