Trolla bort rynkorna med Botox

2958428-cosmetic-injection-of-botox-on-the-forehead-of-female-face (2)

Visste du att Botox är bland det allra bästa sättet att bli av med rynkor? Med Botox behöver du inte lägga dig på ett operationsbord, att göra en plastikoperation är väldigt kostsamt och kan kosta allt mellan 200.000 till 1 miljon kronor. Dessutom behöver du vara sjukskriven efter en operation i minst 1 månad. Medan med botox behöver du inte sjukskriva dig över huvudtaget. Det är bara att gå till jobbet. Det viktiga är att inte göra väldigt ansträngande saker bara. En stilla promenad är lagom.

Trolla bort rynkorna med hjälp av Botox

Så om du har fått rynkor i pannan, vid munnen, näsroten eller på halsen kanske du inte vill ha dem. I så fall är en Botox-behandling det mest effektiva och som tar bort rynkorna. Det är som att trolla bort rynkorna med hjälp av botox.

Så fungerar en Botox-behandling

Botox är botulinum toxin, förkortat botox och är en liten droppe nervgift. Nervgiftet gör så att rynkorna inte bildas när du gör miner med hjälp av läpparna eller rynkar pannan. Botox i huden gör så att huden inte veckas när du gör miner med ansiktet. Rynkor blir det när du gör saker med munnen, drar på smilbanden eller gör trumpna miner. När man gör dem flera gånger så bildas till sist ett permanent veck i huden. Till sist har man en rynka där på en plats man inte vill ha dem. Rynkorna gör så att man ser äldre ut.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning