Hyra stolar

Hyra stolar när man är många

Ha många stolar är sällan något som man önskar till sin bostad. Att ha en massa stolar som tar plats i sin bostad är varken särskilt snyggt eller trevligt. Stolar tar plats. Och även om det vore så att man hade fällstolar, så tar de ändå plats. Och ska vi vara ärliga, är inte fällstolar särskilt snygga stolar. Och när man ska ha fest, är det ju ändå snygga stolar som man önskar sig, eller hur?

Bäst hyra stolar till festen

Då är det faktiskt bäst att hyra sina stolar. Då är det bara att ringa en uthyrare av stolar, fråga om priset som de tar för att hyra ut sina stolar. Planera festen, och antal gäster, och beställa antal stolar som du önskar hyra.
Efter festen åker du bara med stolarna. Eller så kommer de och hämtar dem åt dig. Du slipper tänka på förvaring, och kan ställa om bostaden så som du önskar ha den.

Välj stolar efter festen

Du kan välja mellan olika slags stolar. Det finns enklare fällstolar, som gör att du sällan kan ha gäster att sitta på länge. Är det så att ni behöver golvytan till att dansa på, kan fällstolar vara bäst att hyra. Efter middagen kanske ni vill dansa, och behöver då göra rum för dansen. Har ni då hyrt fällstolar, så är det bara att stapla dem på varandra. Är det så att ni ska ha ett bröllop, kan man vilja hyra finare stolar, eftersom man sitter länge på bröllop. Det brukar vara tradition att ha en tre-rätters-middag och det innebär att man sitter länge vid bordet.

Bara hyra stolsöverdrag?

Har du stolar, men tycker att de inte är så snygga som du skulle önska till en fest? Det går även att hyra stolsöverdrag. På tre sekunder kan stolarna bli riktigt snygga med stolsöverdrag.
Om ni ska ha festen utomhus, till sommaren, och ska ha många gäster, kan bänkar vara en bra idé. Ställer ni bänkar vid borden så ryms fler människor på festen. Det är en bra idé om ni sedan ska dansa efter middagen. Bänkarna är lätta att stapla på varandra.

Hämta själv eller få dem levererade

Oftast brukar en uthyrare ta betalt för att leverera dem åt dig. Har du en stor bil, lastbil eller en minibuss kan du kanske hämta dem själv, men har du ingen sådan kan du alltid beställa hemkörning och hämtning av stolarna till din fest.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.